Červené víno suché, z vinařské oblasti Toro, z odrůdy Tinta de Toro z hlav vinné révy až 40 let starých.
Macerace probíhá po dobu 2-3 dnů, fermentace pak při kontrolované teplotě 24-26 °C po dobu 15-ti dnů. Následně zraje 14 měsíců ve francouzských a amerických dubových sudech a 8 měsíců v lahvi.
Má třešňově červenou barvu, aroma červeného ovoce, lékořice, koření, zakouřenosti a čokolády.
V chuti je elegantní, jiskřivé, svěží a lahodné, kulaté a velmi dobře vyvážené.
Peñin 89 b.
Barva vína: červené víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: Castilla y León
Vinařská oblast: Toro
Vinařství: Bodegas Francisco Casas
Odrůda:Tinta de Toro (Tempranillo)
Ročník: 2017
Teplota servírování: 14-16 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 14%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: zvěřina, grilované a pečené maso, pokrmy z rýže,sýry, paštika, tapas
Červené víno suché, z vinařské oblasti Montsant, z odrůdy Garnacha z magických až 90 let starých vinic z okolí obcí Marçá, Capçanes a Cornudella de Montsant ležících v blízkosti nádherného pohoří Montsant v nadmořské výšce 300 – 700 m.
Macerace prohíhá po dobu 15 dní v kontaktu se slupkami. Po lisování probíhá fermentace na kvasinkách ve starých dubových sudech, následně víno zraje 12 měsíců v rok starých dubových sudech. Víno není filtrováno.
Má třešňově červenou barvu, aroma černého rybízu, květin a borůvek.
V chuti je plné s tóny, zakouřenosti, černého ovoce, minerálů s jemnou tříslovinou.
Decanter 95 b.
Parker 94 b.
Peñin 94 b.
Gourmets 94 b.
Grenaches du Monde – Zlatá medaile
Barva vína: červené víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: Katalánsko
Vinařská oblast: Montsant
Vinařství: Acustic Celler
Odrůda:Garnacha
Ročník: 2017
Teplota servírování:16-18 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 15%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: zvěřina, grilované a pečené maso, vyzrálé sýry
Bílé šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Cava, z odrůd Xarello a Chardonnay. Vyrábí se tradiční metodou champenoise. Zraje více než 50 měsíců v lahvi.
Má slámově žlutou barvu se zlatým nádechem, komplexní aroma vanilky, jablečného džemu, sušeného ovoce a opečeného chleba.
V chuti je velmi krémové, s tóny zralého ovoce, karamelu a nádechem másla a jemné zakouřenosti. Má dlouhotrvající jemné perlení.
Peñin 90b.
Barva vína: bílé šumivé víno
Cukernatost: brut nature
Země: Španělsko
Region: Katalánsko
Vinařská oblast: Cava
Vinařství: Cellers Carol Vallés
Odrůda: Xarel.lo, Chardonnay
Ročník: 2017
Teplota servírování: 8-10 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 12%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: plody moře, rybí carpaccio, bílé maso
Bílé šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Cava, z odrůd Chardonnay a Pinot Noir. Vyrábí se tradiční metodou champenoise. Zraje více než 50 měsíců v lahvi.
Má slámově žlutou barvu se zlatým nádechem, delikátním aroma zralého ovoce.
V chuti je velmi krémové a dlouhé, s jiskřivým a dlouhotrvajícím perlením, s vyváženou kyselinkou a svěžestí.
Barva vína: bílé šumivé víno
Cukernatost: brut nature
Země: Španělsko
Region: Katalánsko
Vinařská oblast: Cava
Vinařství: Cellers Carol Vallés
Odrůda: Chardonnay, Pinot Noir
Ročník: 2017
Teplota servírování: 8-10 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 12%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: plody moře, rybí carpaccio, bílé maso, pikantnější pokrmy
Bílé šumivé víno semi seco, z vinařské oblasti Cava, z odrůd Parellada, Xarello, Macabeo a Chardonnay.
Vyrábí se tradiční metodou champenoise. Fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli při kontrolované teplotě 13 -15 °C po dobu 21 dní. Zraje 24 měsíců v lahvi.
Barvu má světle žlutou s nazelenalým odstínem a jemným perlením, aroma citrusů a jablek.
V chuti je svěží, minerální, s tóny jablek, je měkké, elegantní a příjemné s dlouhou dochutí.
Barva vína: bílé šumivé víno
Cukernatost:semi seco (31,5 g/l)
Země: Španělsko
Region: Katalánsko
Vinařská oblast: Cava
Vinařství: Bodegues Sumarroca
Odrůda: Xarel.lo, Parellada, Macabeo, Chardonnay
Ročník: 2017
Teplota servírování: 6-8 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 12%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: aperitiv, těstoviny, plody moře, ryby, rýže, bílé maso
Bílé šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Penedés, z odrůd Parellada, Macabeo a Pinot Noir. Prémiové šumivé víno z hroznů vybraných vinic Can Feixes.
Vyrobené s důrazem na jedinečnou finesu a eleganci. Vyrábí se tradiční metodou champenoise a zraje minimálně 7 let v lahvi ve sklepích Can Feixes.
Corpinnat je sdružení, které vyzdvihuje jedinečná šumivá vína z oblasti Penedés s důrazem na původní odrůdy a dlouhodobé zrání minimálně 18 měsíců s důrazem na bio produkci.
Barva vína: bílé šumivé víno
Cukernatost: brut nature
Země: Španělsko
Region: Katalánsko
Vinařská oblast: Penedés
Vinařství: Huguet de Can Feixes
Odrůda: Parellada, Macabeo, Pinot Noir
Ročník: 2017
Teplota servírování: 6-8 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 12%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: aperitiv, plody moře, ryby, bílé maso
Červené víno suché, z vinařské oblasti Terra Alta, z odrůdy Garnacha Peluda, Garnacha a Cariñena z hlav vinné révy vinic více než 40 let starých.
Sklizeň probíhá ručně, po transportu do vinařství jsou hrozny umístěny do chladící místnosti s teplotou 3-5 °C na 48 hodin. Fermentace probíhá při kontrolované teplotě 25 °C po dobu 30-ti dnů. Víno zraje ve francouzských dubových sudech o obsahu 300-500 l. po dobu 12 měsíců.
Má tmavě červenou barvu s fialovým nádechem, aroma koření, hrozinek, a třešní s minerálními tóny.
V chuti je plné, sametové, elegantní, s dobře integrovanou tříslovinou a vyváženou kyselinkou.