Bílé šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Cava, z odrůd Xarello, Macabeo, Chardonnay a Pinot Noir. Vyrábí se tradiční metodou champenoise. Zraje více než 30 měsíců v lahvi.
Má slámově žlutou barvu se zlatým nádechem, aroma másla a perníku, broskví, meruněk s tóny bylinek, citrusů a fenyklu.
V chuti je středně tělnaté, s výraznou kyselinkou, dobře vyvážené s tóny zakouřenosti a jemným dlouhotrvajícím perlením.
Vins Catalunya 9,29 b. Peñin 90b.
Barva vína: bílé šumivé víno
Cukernatost: brut nature
Země: Španělsko
Region: Katalánsko
Vinařská oblast: Cava
Vinařství: Cellers Carol Vallés
Odrůda: Xarel.lo, Macabeo, Chardonnay, Pinot Noir
Ročník: 2018
Teplota servírování: 8-10 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 12%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: aperitiv, plody moře, rybí carpaccio, bílé maso, rýže
Bílé šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Cava, z odrůd Xarello a Chardonnay. Vyrábí se tradiční metodou champenoise. Zraje více než 50 měsíců v lahvi.
Má slámově žlutou barvu se zlatým nádechem, komplexní aroma vanilky, jablečného džemu, sušeného ovoce a opečeného chleba.
V chuti je velmi krémové, s tóny zralého ovoce, karamelu a nádechem másla a jemné zakouřenosti. Má dlouhotrvající jemné perlení.
Peñin 90b.
Barva vína: bílé šumivé víno
Cukernatost: brut nature
Země: Španělsko
Region: Katalánsko
Vinařská oblast: Cava
Vinařství: Cellers Carol Vallés
Odrůda: Xarel.lo, Chardonnay
Ročník: 2017
Teplota servírování: 8-10 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 12%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: plody moře, rybí carpaccio, bílé maso
Bílé šumivé víno extra brut, z vinařské oblasti Cava, z odrůdy Xarel.lo.Jedná se o speciální cavu, kterou věnoval zakladatel vinařství Carles Sumarroca své matce. Design lahve je inspirován starou řeckou amforou. Vyrábí se tradiční metodou champenoise. Zraje 45 měsíců v lahvi.
Má světle žlutou barvu, intenzivní aroma minerálních tónů, mandlí, grapefruitu, másla a květin.
V chuti je komplexní, delikátní, příjemné a elegantní s dlouhým, závěrem. Má velmi jemné a příjemné perlení.
Bílé šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Cava, z odrůd Xarello, Macabeo a Parellada. Vyrábí se tradiční metodou champenoise. Zraje více než 24 měsíců v lahvi.
Má světle žlutou barvu se zelenými odlesky, aroma broskví, bílého ovoce a citronové kůry.
V chuti je zralé ovoce, ušlechtilá jablka a broskve s máslovými tóny. Je ovocité, živé, velmi svěží s příjemnou kyselinkou, je jiskřivé s jemným perlením a osvěžujícím závěrem.
Barva vína: bílé šumivé víno
Cukernatost: brut nature
Země: Španělsko
Region: Katalánsko
Vinařská oblast: Cava
Vinařství: Cellers Carol Vallés
Odrůda: Xarel.lo, Parellada, Macabeo
Ročník: 2020
Teplota servírování: 8-10 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 11,5%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: aperitiv, plody moře, rybí carpaccio, bílé maso, rýže
Bílé šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Cava, z odrůd Chardonnay a Pinot Noir. Vyrábí se tradiční metodou champenoise. Zraje více než 50 měsíců v lahvi.
Má slámově žlutou barvu se zlatým nádechem, delikátním aroma zralého ovoce.
V chuti je velmi krémové a dlouhé, s jiskřivým a dlouhotrvajícím perlením, s vyváženou kyselinkou a svěžestí.
Barva vína: bílé šumivé víno
Cukernatost: brut nature
Země: Španělsko
Region: Katalánsko
Vinařská oblast: Cava
Vinařství: Cellers Carol Vallés
Odrůda: Chardonnay, Pinot Noir
Ročník: 2017
Teplota servírování: 8-10 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 12%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: plody moře, rybí carpaccio, bílé maso, pikantnější pokrmy
Bílé šumivé víno brut, z vinařské oblasti Cava, z odrůd Parellada, Xarello, Macabeo a Chardonnay.
Vyrábí se tradiční metodou champenoise. Fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli při kontrolované teplotě 14 °C po dobu 18 dní. Zraje 24 měsíců v lahvi.
Má slámově žlutou barvu s nazelenalým odstínem, jemné a perzistentní bublinky, v chuti měkké, elegantní a příjemné s dlouhou dochutí.
Peñin 90 b.
Barva vína: bílé šumivé víno
Cukernatost: brut
Země: Španělsko
Region: Katalánsko
Vinařská oblast: Cava
Vinařství: Bodegues Sumarroca
Odrůda: Xarel.lo, Parellada, Macabeo, Chardonnay
Ročník: 2019
Teplota servírování:8-10 °C
Objem: 1,5 l
Obsah alkoholu:12%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: aperitiv, plody moře, ryby, rýže, bílé maso