Bílé víno víno suché, z vinařské oblasti Monterrei, z odrůdy Godello.
Sklizeň a selekce hroznů probíhá ručně ve vinici, po transportu do vinařství jsou hrozny umístěny do chladící místnosti s teplotou 5 °C. Následuje selekce hroznů a lisování.
Fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli po dobu 7 měsíců v kontaktu s kvasinkami. Dále je víno stabilizováno v tancích z nerezavějící oceli a následně lahvováno.
Má čistou a jasnou slámově žlutou barvu s kovovým okrajem, intenzivní aroma jablek, broskví a mirabelek s tóny kdoulí, fenyklu a čerstvě posekané trávy.
V chuti je krémové a hutné s příjemnou kyselinkou, s tóny hořko sladkých jablek a hrušek a dlouhým závěrem.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Monterrei, z odrůdy Mencía.
Slizeň a selekce hroznů probíhá ručně ve vinici, po transportu do vinařství jsou hrozny umístěny do chladící místnosti s teplotou 5 °C. Následuje selekce hroznů a lisování.
Macerace za chladu probíhá po dobu 2 týdnů, fermentace pak ve francouzských dubových sudech o obsahu 500 l.
Víno zraje 7 měsíců částečně v tancích z nerezavějící oceli a částečně ve francouzských sudech. Dále víno zraje další 2 měsíce v lahvi než je uvolněno na trh.
Má atraktivní třešňově červenou barvu s malinovým okrajem, intenzivní aroma černého rybízu, malin, fialek, jahod, lékořice, vanilky a kávových zrnek.
V chuti je výrazné, ovocité, s tóny koření, muškátového oříšku, bílého pepře a včelího vosku. Je svěží a živé s příjemnou tříslovinou a dlouhým závěrem.