Červené víno suché, z vinařské oblasti Castilla y León (Toro), z odrůdy Tinta de Toro.
Fermentace probíhá při teplotě 23 – 28 °C po dobu 10 dní, macerace dalších 10 dní.Zraje 14 měsíců v amerických a evropských dubových sudech a následně 12 měsíců v lahvi.
Barvu má rubínově červenou, aroma máty, lékořice, cedru a pražené kávy.
V chuti je komplexní, hluboké, tělnaté, harmonické s příjemnou tříslovinou.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Castilla y León, z odrůd Tempranillo a Syrah.
Fermentace probíhá v malých tancích z nerezavějící oceli v kontaktu s kvasinkami po dubu 2 – 3 týdnů, část vína fermentuje ve velkých dřevěných sudech o obsahu 4 tis. litrů. Zraje 15 měsíců ve francouzských a amerických dubových sudech.
Má intenzivní třešňově červenou barvu s garnátovým odstínem, čisté a výrazné aroma červeného ovoce.
V chuti je hladké a svěží, pevné s měkkou tříslovinou a příjemnou kyselinkou, komplexní a svěží. Je harmonické, strukturované a delikátní.
Peñin 92 b.
Parker 93 b.
Barva vína: červené víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: Castilla y León
Vinařská oblast:VdlT Castilla y León
Vinařství:Mauro
Odrůda: Tempranillo, Syrah
Ročník: 2021
Teplota servírování:16-18 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 14,5%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie:pečené a grilované tmavé maso, rýže, králík na česneku