Červené víno suché, s nejvyšší klasifikací Vinos de Pago, z vinařské oblasti Pago Calzadilla v provincii Cuenca, z odrůdy Syrah z parcel na úpatí pohoří Cerro La Pájara.
Fermentace probíhá v malých tancích z nerezavějící oceli. Malolaktická fermentace probíhá v dubových sudech o obsahu 300 a 500 l. Zraje 12 měíců ve francouzských dubových sudech o obsahu 300 a 500 L.
Má rubínově červenou barvu s fialovým odstínem, intenzivní aroma černého lesního ovoce, květin, koření, připomínající kari, bobkový list, bílý a černý pepř.
V chuti je svěží, ovocité, kořenité a sametové s dlouhým závěrem.
Červené víno suché, s nejvyšší klasifikací Vinos de Pago, z vinařské oblasti Pago Calzadilla v provincii Cuenca, z odrůd Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Garnacha a Syrah z parcel Fogón, Aldehuela, Bildorado, Chocilla del Vinagre a Viña Olivos.
Fermentace probíhá v malých tancích z nerezavějící oceli, každá odrůda zvlášť. Malolaktická fermentace probíhá v dubových sudech o obsahu 225 a 300 l. Zraje 12 měsíců ve francouzských a amerických dubových sudem o obsahu 300 a 500 L.
Má rubínově červenou barvu, intenzivní aroma černého lesního ovoce, marmelády, vanilky, tabáku, se smetanovými a minerálními tóny.
V chuti je živé, vyvážené, elegantní, s dobrou tříslovinou a dlouhým závěrem.
Červené víno suché, z vinařská oblasti Castilla, z odrůdy Tempranillo.
Zraje 3 měsíce ve francouzských a amerických barikových sudech. Barva je rubínově červená, aroma černého ovoce a lékořice, na patře plné s příjemnou tříslovinou. Vhodné k těstovinách, bílému i tmavému masu, kořenitým úpravám pokrmů z ryb a sýrům. Podává se při teplotě 16 °C.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Montes de Toledo, z odrůd Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot a Cabernet Franc.
Macerace probíhá při teplotě 10 °C po dubu 72 hodin, fermentace pak ve velkých dubových sudech. Zraje 18 měsíců ve francouzských dubových sudech a následně dalších 18 měsíců v lahvi.
Má elegantní třešňově červenou barvu, intenzivní minerální aroma s tóny tymiánu, rozmarýnu, červeného ovoce a lehké zakouřenosti.
V chuti je sametové, kulaté, dobře strukturované, ovocité, s velmi dlouhým závěrem.
Peñin 91 b.
Barva vína:červené víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: Castilla
Vinařská oblast:Montes de Toledo
Vinařství:Pago de Vallegarcía
Odrůda: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Petit Verdot
Ročník: 2020
Teplota servírování:16-18 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 15%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie:rýže, tmavé pečené a grilované maso, zvěřina, vyzrálé sýry
Červené víno suché, s nejvyšší klasifikací Vinos de Pago, z vinařské oblasti Pago Calzadilla v provincii Cuenca, z odrůd Tempranillo, Syrah a Garnacha z parcely Serrazuela.
Krátká macerace a fermentace probíhají v malých tancích z nerezavějící oceli. Malolaktická fermentace pak částečně v tancích z nerezavějící oceli a částečně ve francouzských dubových sudech o obsahu 300 a 500 l. Zraje 12 měsíců ve francouzských a amerických dubových sudech.
Má třešňově červenou barvu, aroma červeného lesního ovoce, malin a třešní, aromatických květin, anýzu, hřebíčku, černého pepře, lékořice a grafitu.
V chuti je svěží ale tělnaté, pitelné, vyvážené, ovocité s příjemnou tříslovinou a excelentní kyselinkou.
Peñin 92 b.
Barva vína: červené víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: Castilla
Vinařská oblast: Vinos de Pago (Cuenca)
Vinařství: Pago Calzadilla
Odrůda: Tempranillo, Syrah, Garnacha
Ročník: 2017
Teplota servírování: 16-18 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 14,5%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: sýry, bílé maso, těstoviny, rýže, tapas
Červené víno suché, z vinařské oblasti Manchuela, z odrůdy Bobal z hlav vinné révy 70 – 100 let starých.
Ruční sklizeň, fermentuje v malých tancích z nerezavějící oceli v kontaktu se slupkami po dobu 2 měsíců. Zraje 8 měsíců ve francouzských dubových sudech o obsahu 225 a 300 l a v amforách.
Má třešňově červenou barvu s fialovým nádechem, aroma zralého lesního ovoce a marmelády s tóny květin a bylin.
V chuti je masité a dobře strukturované s příjemnou tříslovinou a kyselinkou, dobrou svěžestí a delikátním závěrem.
Peñin 92 b. Parker 91 b.
Barva vína: červené víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: Castilla – La Mancha
Vinařská oblast: Manchuela
Vinařství: Pago Alto Landon
Odrůda:Bobal
Ročník: 2015
Teplota servírování: 16-18 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 14%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: středně vyzrálé sýry, klobásky, musaka, těstoviny, pečené maso s omáčkou
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Montes de Toledo, z odrůdy Viogner.
Macerace probíhá při teplotě 8 °C, fermentace pak v tancích z nerezavějící oceli při teplotě 15 °C, část vína fermentuje v dubových sudech v kontaktu s kvasinkami po dobu 6 měsíců. Dále zraje 6 měsíců ve francouzských dubových sudech a 6 měsíců v lahvi.
Má žlutou barvu se zlatými odlesky, aroma broskví, meruněk, koření a květin.
V chuti je komplexní a elegantní s tóny exotického ovoce, zakouřenosti a koření.
Peñin 92 b.
Barva vína: bílé víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: Castilla
Vinařská oblast: Vinos de Pago (Montes de Toledo)
Vinařství: Pago de Vallegarcía
Odrůda: Viogner
Ročník: 2021
Teplota servírování:10-12 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 14%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie:asijské a exotické maso, losos, modré sýry, foie gras, zelenina, těstoviny a uzená šunka