Bílé šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Cava, z odrůd Parellada, Xarel.lo, Macabeo a Chardonnay. Vyrábí se tradiční metodou champenoise. Zraje více než 90 měsíců v lahvi.
Má slámově žlutou barvu se zlatým nádechem a medu, komplexní aroma kompotovaného ovoce, karamelu, zralého ovoce, švestek a ořechů.
V chuti je olejnaté, velmi jemné, s malým perlením, krémové a velmi dobře integrované. Jedná se o delikátní cavu.
Vins Catalunya 9,44 b.
Peñin 94b.
Vinos Gourmet 96 b.
Barva vína: bílé šumivé víno
Cukernatost: brut nature
Země: Španělsko
Region: Katalánsko
Vinařská oblast: Cava
Vinařství: Cellers Carol Vallés
Odrůda: Parellada, Xarel.lo, Macabeo, Chardonnay
Ročník: 2013
Teplota servírování: 8-10 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 12%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: krémové sýry, paštika, bažant, kachna, kohout z Penedésu, dezerty
Bílé šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Cava, z odrůd Xarello, Macabeo a Parellada. Vyrábí se tradiční metodou champenoise. Zraje více než 24 měsíců v lahvi.
Má světle žlutou barvu se zelenými odlesky, aroma broskví, bílého ovoce a citronové kůry.
V chuti je zralé ovoce, ušlechtilá jablka a broskve s máslovými tóny. Je ovocité, živé, velmi svěží s příjemnou kyselinkou, je jiskřivé s jemným perlením a osvěžujícím závěrem.
Barva vína: bílé šumivé víno
Cukernatost: brut nature
Země: Španělsko
Region: Katalánsko
Vinařská oblast: Cava
Vinařství: Cellers Carol Vallés
Odrůda: Xarel.lo, Parellada, Macabeo
Ročník: 2020
Teplota servírování: 8-10 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 11,5%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: aperitiv, plody moře, rybí carpaccio, bílé maso, rýže
Bílé šumivé víno brut, z vinařské oblasti Cava, z odrůd Parellada, Xarello, Macabeo a Chardonnay.
Vyrábí se tradiční metodou champenoise. Fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli při kontrolované teplotě 14 °C po dobu 18 dní. Zraje 24 měsíců v lahvi.
Má slámově žlutou barvu s nazelenalým odstínem, jemné a perzistentní bublinky, v chuti měkké, elegantní a příjemné s dlouhou dochutí.
Peñin 90 b.
Barva vína: bílé šumivé víno
Cukernatost: brut
Země: Španělsko
Region: Katalánsko
Vinařská oblast: Cava
Vinařství: Bodegues Sumarroca
Odrůda: Xarel.lo, Parellada, Macabeo, Chardonnay
Ročník: 2019
Teplota servírování:8-10 °C
Objem: 1,5 l
Obsah alkoholu:12%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: aperitiv, plody moře, ryby, rýže, bílé maso
Bílé šumivé víno semi seco, z vinařské oblasti Cava, z odrůd Parellada, Xarello, Macabeo a Chardonnay.
Vyrábí se tradiční metodou champenoise. Fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli při kontrolované teplotě 13 -15 °C po dobu 21 dní. Zraje 24 měsíců v lahvi.
Barvu má světle žlutou s nazelenalým odstínem a jemným perlením, aroma citrusů a jablek.
V chuti je svěží, minerální, s tóny jablek, je měkké, elegantní a příjemné s dlouhou dochutí.
Barva vína: bílé šumivé víno
Cukernatost:semi seco (31,5 g/l)
Země: Španělsko
Region: Katalánsko
Vinařská oblast: Cava
Vinařství: Bodegues Sumarroca
Odrůda: Xarel.lo, Parellada, Macabeo, Chardonnay
Ročník: 2017
Teplota servírování: 6-8 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 12%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: aperitiv, těstoviny, plody moře, ryby, rýže, bílé maso
Bílé šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Penedés, z odrůd Parellada, Macabeo a Pinot Noir. Prémiové šumivé víno z hroznů vybraných vinic Can Feixes.
Vyrobené s důrazem na jedinečnou finesu a eleganci. Vyrábí se tradiční metodou champenoise a zraje minimálně 7 let v lahvi ve sklepích Can Feixes.
Corpinnat je sdružení, které vyzdvihuje jedinečná šumivá vína z oblasti Penedés s důrazem na původní odrůdy a dlouhodobé zrání minimálně 18 měsíců s důrazem na bio produkci.
Barva vína: bílé šumivé víno
Cukernatost: brut nature
Země: Španělsko
Region: Katalánsko
Vinařská oblast: Penedés
Vinařství: Huguet de Can Feixes
Odrůda: Parellada, Macabeo, Pinot Noir
Ročník: 2016
Teplota servírování: 6-8 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 12%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: aperitiv, plody moře, ryby, bílé maso