MENU DEGUSTAČNÍ VEČEŘE
Jemné plátky chobotnice s pažitkovým cava vinaigrette
Corpinnat Huguet de Can Feixes Brut Nature 2018
Marinovaný losos s redukcí z červeného zelí a vlašskými ořechy
Abadal Pcapoll 2023, D.O. Pla de Bages
Králičí filet se šafránovou omáčkou a mrkví
Familia Pacheco Edición Especial Blanco 2023, D.O. Jumilla
Pečená pražma s kešu ořechy a paprikovou salsou
Conde Valdemar Finca Alto Cantabria 2021, D.O.Ca Rioja
Kroupové rizoto s chorizem a sýrem manchego
Rubatos 2019, D.O. Manchuela
Kachní prsíčko se silnou švestkovou omáčkou
Viña al lado de la Casa 2021, D.O. Yecla
Srnčí plec na víně s bramborovým nočkem
Tálamo 2019, D.O. Toro
Soufflé ze světlého nugátu s višněmi
Mahon curado s badyánovou šalotkou
Pečená datle ve slanině z iberijského laloku
Castaño Dulce Monastrell 2018
Menu připravil Jaromír Hejhal, Restaurant Kofein
Výběr vín - sommelier Dominik Sokol, Petrus víno