Červené víno suché, s nejvyšší klasifikací Vinos de Pago, z vinařské oblasti Pago Calzadilla v provincii Cuenca, z odrůd Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Garnacha a Syrah z parcel Fogón, Aldehuela, Bildorado, Chocilla del Vinagre a Viña Olivos.
Fermentace probíhá v malých tancích z nerezavějící oceli, každá odrůda zvlášť. Malolaktická fermentace probíhá v dubových sudech o obsahu 225 a 300 l. Zraje 12 měsíců ve francouzských a amerických dubových sudem o obsahu 300 a 500 L.
Má rubínově červenou barvu, intenzivní aroma černého lesního ovoce, marmelády, vanilky, tabáku, se smetanovými a minerálními tóny.
V chuti je živé, vyvážené, elegantní, s dobrou tříslovinou a dlouhým závěrem.
Bílé šumivé víno extra brut, z vinařské oblasti Cava, z odrůdy Xarel.lo.Jedná se o speciální cavu, kterou věnoval zakladatel vinařství Carles Sumarroca své matce. Design lahve je inspirován starou řeckou amforou. Vyrábí se tradiční metodou champenoise. Zraje 45 měsíců v lahvi.
Má světle žlutou barvu, intenzivní aroma minerálních tónů, mandlí, grapefruitu, másla a květin.
V chuti je komplexní, delikátní, příjemné a elegantní s dlouhým, závěrem. Má velmi jemné a příjemné perlení.
Dárkový luxusní box obsahující dvě lahve vína z Bodegas Comenge, nálevku na víno a otvírák lahví v dřevěné krabici a papírovém přebalu.
Familia Comenge Reserva – červené víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Duero, z odrůdy Tempranillo. Zraje 27 měsíců v nových a rok starých francouzských dubových sudech, čímž víno dosáhne delikátní struktury, intenzity, elegance a perzistence.
Má tmavě třešňově červenou barvu s garnátovým odstínem, jasnou a čistou, intenzivní a kořenité aroma lékořice, zralého červeného ovoce, fenyklu a aromatických bylin s tóny zakouřenosti, vanilky, karamelu a kávy. V chuti je jemné a mohutné, ale ne opulentní, vyznačuje se sladkou tříslovinou. Dochuť je velmi dlouhá, sametová a svěží. Peñin 93 b.
Comenge El Origen Crianza – červené víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Duero, z odrůdy Tempranillo. Zraje 15 měsíců ve francouzských dubových sudech. Čiření a filtrování probíhá před lahvováním.
Má tmavě třešňově červenou barvu s garnátovým odstínem, jasnou a čistou, aroma lesního ovoce, červeného rybízu, divokých jahod s nádechem lékořice a anýzu.
V chuti je svěží, středně tělnaté, s příjemnou kyselinkou, dobře pitelné, s tóny vanilky, skořice a lékořice. Je komplexní dobře strukturované. Peñin 93 b.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Ribeira Sacra, z odrůdy Mencía.
Fermentace probíhá ve velkých francouzských dubových sudech foudres v kontaktu s kvasinkami, následně víno zraje 11 měsíců ve francouzských dubových sudech o obsahu 500 l.
Má třešňově červenou barvu s fialovým okrajem, intenzivní aroma sušeného ovoce a sušených švestek.
V chuti je komplexní, vyvážené, harmonické a labužnické.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Rioja, z odrůd Tempranillo a Graciano z vinic parcel 70 –120 let starých v podoblastech Rioja Alta a Rioja Alavesa.
Fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli při kontrolované teplotě 28 °Cpo dobu 30 dní. Zraje 18-20 měsíců v nových francouzských dubových sudech a 24 měsíců v lahvi.
Má tmavě garnátovou barvu, bohaté a intenzivní aroma pražené kávy, třešní a fialek.
V chuti je vyvážené, delikátní, s příjemnou tříslovinou, s tóny lesního ovoce, kávy a tmavé čokolády.
Víno pro zvláštní příležitosti.
Limitovaná produkce.
Barva vína: červené víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: Rioja
Vinařská oblast: Marqués de Cáceres
Vinařství: Marqués de Cáceres
Odrůda: Tempranillo, Graciano
Ročník: 2015
Kategorie: Vino de Autor
Teplota servírování: 16-18 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 14%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: grilované nebo pečené maso s přelivem a sýry
Červené víno suché, z vinařské oblasti Rioja, z odrůd Tempranillo, Garnacha a Graciano z parcel až 85 let starých.
Fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli při kontrolované teplotě 30 °Cpo dobu 30-ti dní. Zraje 26 měsíců ve francouzských dubových sudech a následně 48 měsíců v lahvi.
Má rubínově červenou barvu s cihlovými odlesky, intenzivní aroma lesního ovoce, švestek, pražené kávy a sladkého koření. Chuť je jemná a elegantní, s dlouhým závěrem. Vhodné k grilovanému a pečenému masu, zvěřině a sýrům s modrou plísní.
Barva vína: červené víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: La Rioja
Vinařská oblast: Rioja
Vinařství: Marqués de Cáceres
Odrůda: Tempranillo, Garnacha, Graciano
Ročník: 2015
Teplota servírování: 16-18 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 14,5%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: grilované a pečené maso, zvěřina a sýry s modrou plísní