Červené víno suché, z vinařské oblasti Yecla, z odrůd Monastrell a Cabernet Sauvignon. Víno je vyrobeno z nejlepších hroznů z hlav až 60 let starých, z nejstarších vinohradů, které nejsou zavlažovány.
Podstupuje dlouhou maceraci 14-15 dní. Zraje 14 měsíců v amerických a francouzských dubových sudech. Má intenzivní, temně červenou barvu, aroma a chuť lesního ovoce, ostružin, malin, koření a lékořice. Je to komplexní, vyvážené, bohaté a plné víno. Vhodné k tmavým masům a zvěřině a dalším chuťově výrazným náročnějším úpravám pokrmů včetně omáček.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Duero, z odrůdy Tinto Fino. Vyrábí se pouze ve výjimečných ročnících v limitované produkci z hlav vinné révy více než 70 let starých.
Zraje 48 měsíců v šesti různých typech dubových sudů a 40 měsíců v lahvi.
Má fialově červenou barvu, aroma fíků, karamelu, kůže a zakouřenosti. V chuti je živá tříslovina, je velmi dobře strukturované, komplexní, delikátní s dlouhým závěrem.