Červené víno suché, z vinařské oblasti Rioja, z odrůd Tempranillo, Garnacha a Graciano z parcel až 85 let starých.
Fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli při kontrolované teplotě 30 °Cpo dobu 30-ti dní. Zraje 26 měsíců ve francouzských dubových sudech a následně 48 měsíců v lahvi.
Má rubínově červenou barvu s cihlovými odlesky, intenzivní aroma lesního ovoce, švestek, pražené kávy a sladkého koření. Chuť je jemná a elegantní, s dlouhým závěrem. Vhodné k grilovanému a pečenému masu, zvěřině a sýrům s modrou plísní.
Barva vína: červené víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: La Rioja
Vinařská oblast: Rioja
Vinařství: Marqués de Cáceres
Odrůda: Tempranillo, Garnacha, Graciano
Ročník: 2015
Teplota servírování: 16-18 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 14,5%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: grilované a pečené maso, zvěřina a sýry s modrou plísní
Červené suché víno, z vinařské oblasti Rioja, z odrůd Tempranillo, Garnacha a Graciano z podoblastí Rioja Alta a Rioja Alavesa.
Fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli při kontrolované teplotě 28 °C po dobu 25 dní. Zraje 20 měsíců ve francouzských dubových sudech a následně 24 měsíců v lahvi.
Má tmavě rubínově červenou barvu, komplexní aroma zralých švestek, třešní a malin s tóny vanilky a zakouřenosti.
V chuti je plné a dlouhé, koncentrované s příjemnou tříslovinou.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Rioja, vyrobené tradiční metodou z odrůd Tempranillo, Mazuelo a Graciano.
Fermentace probíhá při kontrolované teplotě kolem 30 °C. To spolu s dlouhým macerováním 20-25 dní dovoluje získat aroma, strukturu a bohatost taninu, což dává vínu neobyčejný charakter. Zraje 30 měsíců v americkém a francouzském dubovém sudu a následně v lahvi. Barva je elegantní, cihlově červená, brilantní a hluboká. Aroma je komplexní s tóny ovoce, koření a dřeva. Chuť je vyrovnaná, dobře strukturovaná, dlouhá a má perzistentní konec. Vhodné k tmavému nebo dušenému masu a sýrům. Může vyzrávat dalších 10 let.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Castilla y León, z odrůd Tempranillo a Syrah.
Fermentace probíhá v malých tancích z nerezavějící oceli v kontaktu s kvasinkami po dubu 2 – 3 týdnů, část vína fermentuje ve velkých dřevěných sudech o obsahu 4 tis. litrů. Zraje 15 měsíců ve francouzských a amerických dubových sudech.
Má intenzivní třešňově červenou barvu s garnátovým odstínem, čisté a výrazné aroma červeného ovoce.
V chuti je hladké a svěží, pevné s měkkou tříslovinou a příjemnou kyselinkou, komplexní a svěží. Je harmonické, strukturované a delikátní.
Peñin 92 b.
Parker 93 b.
Barva vína: červené víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: Castilla y León
Vinařská oblast:VdlT Castilla y León
Vinařství:Mauro
Odrůda: Tempranillo, Syrah
Ročník: 2021
Teplota servírování:16-18 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 14,5%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie:pečené a grilované tmavé maso, rýže, králík na česneku
Červené víno suché, s nejvyšší klasifikací Vinos de Pago, z vinařské oblasti Pago Calzadilla v provincii Cuenca, z odrůd Tempranillo, Syrah a Garnacha z parcely Serrazuela.
Krátká macerace a fermentace probíhají v malých tancích z nerezavějící oceli. Malolaktická fermentace pak částečně v tancích z nerezavějící oceli a částečně ve francouzských dubových sudech o obsahu 300 a 500 l. Zraje 12 měsíců ve francouzských a amerických dubových sudech.
Má třešňově červenou barvu, aroma červeného lesního ovoce, malin a třešní, aromatických květin, anýzu, hřebíčku, černého pepře, lékořice a grafitu.
V chuti je svěží ale tělnaté, pitelné, vyvážené, ovocité s příjemnou tříslovinou a excelentní kyselinkou.
Peñin 92 b.
Barva vína: červené víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: Castilla
Vinařská oblast: Vinos de Pago (Cuenca)
Vinařství: Pago Calzadilla
Odrůda: Tempranillo, Syrah, Garnacha
Ročník: 2017
Teplota servírování: 16-18 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 14,5%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: sýry, bílé maso, těstoviny, rýže, tapas
Červené víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Guadiana, z hroznů starých keřů odrůdy Tempranillo a Cabernet Sauvignon.
Podstupuje dlouhou maceraci, poté zraje 9 měsíců v novém americkém a francouzském dubovém sudu. Má picotovou barvu, svěží aroma lesního ovoce a fenyklu.
V chuti je čisté, vyvážené, strukturované s dobrou kyselinkou a tříslovinou s tóny fenyklu.
Peñin 92 b.
Barva vína:červené víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: Extremadura
Vinařská oblast:Ribera del Guadiana
Vinařství:Palacio Quemado
Odrůda: Tempranillo, Cabernet Sauvignon
Ročník: 2020
Teplota servírování:16-18 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 14%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie:tmavé pečené a grilované maso, morcilla, paella