Červené víno suché, z vinařské oblasti Montsant, z odrůd Cariñena a Garnacha z hlav vinné révy až 70 let starých.
Selekce hroznů probíhá na vinici, macerace za chladu a fermentace v tancích z nerezavějící oceli a v dubových sudech. Zraje 10 měsíců ve francouzských dubových sudech.
Má tmavě třešňově červenou barvu s fialovými odlesky, intenzivní aroma zakouřenosti, koření, tabáku a černých třešní, s tóny minerálů.
V chuti je tělnaté, ovocité, s měkkou tříslovinou, příjemnou kyselinku a mineralitou,s dlouhotrvajícím závěrem.
Peñin 93 b.
Barva vína: červené víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: Katalánsko
Vinařská oblast:Montsant
Vinařství:Acústic Celler
Odrůda:Cariñena, Garnacha
Ročník: 2018
Teplota servírování:15-17 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 15%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: vyzrálé sýry, kozí sýry, jehněčí, zvěřina, pečené maso
Červené víno suché, z vinařské oblasti Montsant, z odrůd Cariñena a Garnacha z hlav vinné révy až 80 let starých.
Selekce hroznů probíhá na vinici, macerace za chladu a fermentace v tancích z nerezavějící oceli a v dubových sudech. Zraje 12 měsíců ve francouzských dubových sudech.
Má intenzivní třešňově červenou barvu s fialovými odlesky, aroma černého a červeného zralého ovoce, černého rybízu, malin, švestek, zakouřenosti, koření a minerálů, s lehkým dotekem skořice a vanilky.
V chuti je výrazné, koncentrované, jemné, vyvážené a plné, s výraznou tříslovinou a příjemnou kyselinkou.
Peñin 94 b.
Wine Spectator 93 b.
Barva vína: červené víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: Katalánsko
Vinařská oblast:Montsant
Vinařství:Acústic Celler
Odrůda:Cariñena, Garnacha
Ročník: 2016
Teplota servírování:15-17 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 15%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: vyzrálé sýry, jehněčí, zvěřina, pečené maso
Červené víno suché, s nejvyšší klasifikací Vinos de Pago, z vinařské oblasti Pago Calzadilla v provincii Cuenca, z odrůd Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Garnacha a Syrah z parcel Fogón, Aldehuela, Bildorado, Chocilla del Vinagre a Viña Olivos.
Fermentace probíhá v malých tancích z nerezavějící oceli, každá odrůda zvlášť. Malolaktická fermentace probíhá v dubových sudech o obsahu 225 a 300 l. Zraje 12 měsíců ve francouzských a amerických dubových sudem o obsahu 300 a 500 L.
Má rubínově červenou barvu, intenzivní aroma černého lesního ovoce, marmelády, vanilky, tabáku, se smetanovými a minerálními tóny.
V chuti je živé, vyvážené, elegantní, s dobrou tříslovinou a dlouhým závěrem.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Campo de Borja, z odrůdy Garnacha, z hlav vinné révy 40-50 let starých s nízkým výnosem.
Fermentace probíhá při kontrolované teplotě 28 °C v tancích z nerezavějící oceli, macerace dva týdny v kontaktu se slupkami. Víno zraje 10 měsíců ve francouzských dubových sudech.
Má intenzivní třešňově červenou barvu s rubínovým nádechem, výrazné a elegantní aroma zralého ovoce, koření a vanilky.
V chuti je harmonické, měkké, sametové, vyvážené se sladkou tříslovinou.
Peñin 91 b.
Barva vína: červené víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: Aragonie
Vinařská oblast:Campo de Borja
Vinařství:Bodegas Aragonesas
Odrůda:Garnacha
Ročník: 2016
Teplota servírování: 16 -18 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 14%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: vyzrálé sýry, pokrmy z rýže, tmavé pečené maso, drůbež
Červené víno suché, z vinařské oblasti Terra Alta, z odrůdy Garnacha Peluda, Garnacha a Cariñena z hlav vinné révy vinic více než 40 let starých.
Sklizeň probíhá ručně, po transportu do vinařství jsou hrozny umístěny do chladící místnosti s teplotou 3-5 °C na 48 hodin. Fermentace probíhá při kontrolované teplotě 25 °C po dobu 30-ti dnů. Víno zraje ve francouzských dubových sudech o obsahu 300-500 l. po dobu 12 měsíců.
Má tmavě červenou barvu s fialovým nádechem, aroma koření, hrozinek, a třešní s minerálními tóny.
V chuti je plné, sametové, elegantní, s dobře integrovanou tříslovinou a vyváženou kyselinkou.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Rioja, z odrůdy Garnacha, z vinic starých téměř 70 let. Fermentuje a zraje 11 měsíců ve francouzských dubových sudech o obsahu 500 l v kontaktu s kvasinkami.
Má třešňově červenou barvu s fialovým odstínem, aroma lesního ovoce, květin, griotky, minerality, bílého pepře a divokých jahod.
V chuti je mohutné, s příjemnou kyselinkou a měkkou tříslovinou. Je velmi vyvážené, elegantní, komplexní a s dlouhou dochutí.
Peñin 93 b. Guía Proensa 95 b. Atkin 92 b. Parker 93 b.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Rioja, z odrůd Tempranillo, Garnacha a Viura, z vinic 65 let starých situovaných v nadmořské výšce 570 m a certifikovanými jako „viñedos singular“.
Macerace probíhá v betonových tancích po dobu 5 dní za studena, fermentace v kontaktu s kvasinkami po dubu 20 dní. Dále víno zraje 18 měsíců v nových francouzských dubových sudech a rok starých amerických dubových sudech.
Má třešňově červenou barvu, aroma černého ovoce, lékořice, černého pepře, koření, vanilky a cedrového dřeva.
V chuti je svěží s vyváženou kyselinkou a tóny švestek, třešní, zakouřenosti a koření.
Parker 94 b.
Peñin 93 b.
Suckling 93 b.
Atkin 93 b.
Barva vína: červené víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: La Rioja
Vinařská oblast: Rioja Alta
Vinařství: Hermanos Hernaiz Viñedos y Bodegas
Odrůda:Tempranillo, Garnacha, Viura
Ročník: 2018
Teplota servírování: 16-18 °C
Objem: 0,75
Obsah alkoholu: 14,5%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: tmavé grilované a pečené maso, zvěřina