Bílé víno suché, z vinařské oblasti Priorat, z odrůdy Garnacha Blanca z 20-80 let starých hlav vinné révy.
Macerace v chladu po dobu 2 dnů, fermentuje 3 měsíce v dubových sudech a v tancích z nerezavějící oceli. Zraje 11 měsíců v nových francouzských dubových sudech v kontaktu s kvasinkami.
Má slámově žlutou barvu, aroma pylu, žlutých švestek a koření s tóny zakouřenosti.
V chuti je velmi výrazné, ovocité s tóny fenyklu, koření a zakouřenosti, s dobrou kyselinkou.
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Penedés, z odrůd Xarello, Macabeo, Malvasía de Sitges a Garnacha Blanca.
Ruční sklizeň, Macerace za studena, fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli při kontrolované teplotě 17 °C, následně je víno stalizováno 4 měsíce.
Má brilantní žlutou barvu, elegantní a komplexní aroma citrusů a exotického ovoce, bílých květin, mandlí a koření.
Chuť je svěží mohutná, výrazná a bohatá, dobře vyvážená a strukturovaná s tóny minerality.
Peñin 88 b.
Barva vína:bílé víno
Cukernatost:suché
Země: Španělsko
Region: Katalánsko
Vinařská oblast:Penedés
Vinařství:Jané Ventura
Odrůda:Xarel.lo, Macabeo, Malvasía de Sitges, Garnacha Blanca
Ročník: 2022
Teplota servírování:8-10 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu:12%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: aperitiv, plody moře, ryby, bílé maso
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rioja, z odrůd Viura a Sauvignon Blanc ze tří malých parcel v obcích Briñas, Labastida a San Sierra de Sonsierra.
Zraje 6 měsíců v nových francouzských dubových sudech.
Má slámově žlutou barvu s nazelenalým odstínem, intenzivní čisté aroma s tóny zralého citrusového ovoce, květin, bylin a koření s příjemným dotekem dřeva a zakouřenosti.
V chuti je výrazné, suché, lehké, vyvážené, harmonické, s příjemnou kyselinkou a dlouhotrvající dochutí.
Peñin 90 b.
Barva vína: bílé víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: La Rioja
Vinařská oblast: Rioja
Vinařství: Tobodelos Bodegas y Viñedos
Odrůdy: Viura, Sauvignon Blanc
Ročník: 2022
Teplota servírování: 10-12 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 13,5%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: bílé maso, grilované ryby, foie gras, rýže