Červené víno suché, z vinařské oblasti Ribeira Sacra, z odrůdy Mencía.
Fermentace probíhá ve velkých francouzských dubových sudech foudres v kontaktu s kvasinkami, následně víno zraje 3 měsíce ve francouzkých dubových sudech.
Má třešňově červenou barvu s fialovým okrajem, intenzivní aroma jahod a malin.
Dárkový luxusní box obsahující dvě lahve vína z Bodegas Comenge, nálevku na víno a otvírák lahví v dřevěné krabici a papírovém přebalu.
Familia Comenge Reserva – červené víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Duero, z odrůdy Tempranillo. Zraje 27 měsíců v nových a rok starých francouzských dubových sudech, čímž víno dosáhne delikátní struktury, intenzity, elegance a perzistence.
Má tmavě třešňově červenou barvu s garnátovým odstínem, jasnou a čistou, intenzivní a kořenité aroma lékořice, zralého červeného ovoce, fenyklu a aromatických bylin s tóny zakouřenosti, vanilky, karamelu a kávy. V chuti je jemné a mohutné, ale ne opulentní, vyznačuje se sladkou tříslovinou. Dochuť je velmi dlouhá, sametová a svěží. Peñin 93 b.
Comenge El Origen Crianza – červené víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Duero, z odrůdy Tempranillo. Zraje 15 měsíců ve francouzských dubových sudech. Čiření a filtrování probíhá před lahvováním.
Má tmavě třešňově červenou barvu s garnátovým odstínem, jasnou a čistou, aroma lesního ovoce, červeného rybízu, divokých jahod s nádechem lékořice a anýzu.
V chuti je svěží, středně tělnaté, s příjemnou kyselinkou, dobře pitelné, s tóny vanilky, skořice a lékořice. Je komplexní dobře strukturované. Peñin 93 b.
Dárkový box Premium obsahuje lahev Cucos de la Alberquilla, Extra panenský olivový olej EMI a mandle EMI.
Cucos de la Alberquilla je červené suché víno z oblasti Jumilla, z odrůdy Cabernet Sauvignon. Zraje 4 měsíce ve francouzkých dubových sudech o obsahu 300 l. Má kaštanově červenou barvu, aroma zralého ovoce, karamelu, zakouřenosti, smetany a lékořice. V chuti je elegantní, výrazné, dlouhé s tóny ovoce. Vhodné k tmavému pečenému masu, sýrům, paštice a tmavé čokoládě. Peñin 89 b. Obsah alkoholu: 14,50%
Olej EMI je kvalitní, extra panenský, za studena lisovaný olivový olej.
Extra velké a velmi chutné španělské mandle EMI jsou pražené na extrapanenském olivovém oleji a solené mořskou solí.
Červené víno víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Duero, z odrůd Tempranillo a Cabernet Sauvignon z vinice Pago de Hontanillas s výměrou pouhých 2,7 ha v nadmořské výšce 870 m v Pesquera de Duero a z vinice Pago de la Nava, která je vyzázena odrůdou Cabernet Sauvignon a leží v údolí řeky Duero a mázde speciální mikroklima. Půda je jílovitá s velkými kameny a poskytuje vína s excelentní kyselinkou a intenzivní barvou. Vyrábí se pouze ve výjimečných ročnících.
Fermentuje v betonových tancích v kontaktu s kvasinkami a zraje v nových francouzských dubových sudech po dobu 22 měsíců. Má hlubokou tmavě červenou barvu, černého ovoce, černého rybízu, švestek, čokolády, koření s minerálními tóny a dotekem křídy.
V chuti má excelentní kyselinku, je svěží tělnaté, mohutné, se sametovou tříslovinkou, vyzrálým ovocem, je koncentrované a delikátní. Je to víno s dlouhým životem.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Terra Alta, z odrůdy Garnacha Peluda, Garnacha a Cariñena z hlav vinné révy vinic více než 40 let starých.
Sklizeň probíhá ručně, po transportu do vinařství jsou hrozny umístěny do chladící místnosti s teplotou 3-5 °C na 48 hodin. Fermentace probíhá při kontrolované teplotě 25 °C po dobu 30-ti dnů. Víno zraje ve francouzských dubových sudech o obsahu 300-500 l. po dobu 12 měsíců.
Má tmavě červenou barvu s fialovým nádechem, aroma koření, hrozinek, a třešní s minerálními tóny.
V chuti je plné, sametové, elegantní, s dobře integrovanou tříslovinou a vyváženou kyselinkou.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Rioja, z odrůd Tempranillo, Garnacha, Graciano, Viura a Maturana Tinta.
Fermentace probíhá částečně v tancích v nerezavějící oceli a částečně v betonových tancích v kontaktu s kvasinkami. Zraje 12 měsíců v amerických a francouzských dubových sudech.
Má rubínově červenou barvu s garnátovým odstínem, intenzivní aroma zralého červeného a černého ovoce, černého rybízu, bílého pepře a ušlechtilého dřeva.
V chuti je sametové, příjemné, komplexní, minerální a velmi ovocité, dobře vyvážené, s dlouhou dochutí. Vhodné k tmavému masu, zvěřině a drůbeži.
Červené víno suché z vinařské oblasti Empordá, z odrůdy Cariñena z hlav vinné révy vysázených již v roce 1901 a nízkým výnosem. Půda je zde s dostatkem břidlice.
Krátkou maceraci za studena po dobu 48 hodin následuje fermentace při kontrolované teplotě 25 °C po dobu 15 dní. Zraje 18 měsíců ve francouzských dubových sudech.
Má hutnou rubínově červenou barvu, komplexní a výrazné aroma černého ovoce, cedru, minerality, lékořice a fialek.
V chuti je strukturované, perzistentní, vřelé, komplexní a svěží, hluboké a elegantní s dlouho trvající dochutí.
Peñin 94 b.
Barva vína: červené víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: Katalánsko
Vinařská oblast:Empordá
Vinařství:Espelt
Odrůda:Cariñena
Ročník: 2017
Teplota servírování: 15 -17 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 15%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: konfitovaná kachna s borůvkami nebo pomerančem, tmavé pečené maso, flank steak
Červené víno suché z vinařské oblasti Empordá, z odrůd Cariñena a Garnacha z hlav vinné révy až 80 starých z vinic vysázených na úpatí pohoří Alberes. Půda je zde chudá s dostatkem břidlice.
Hrozny z každé parcely jsou vinifikovány odděleně. Fermentace probíhá v malých tancích z nerezavějící oceli při kontrolované teplotě 28 °C, maceruje na slupkách po dobu 21 dní. Zraje 12 měsíců ve francouzských dubových sudech o obsahu 225 l a ve velkých dubových sudech o obsahu 2 000 l., následně zraje v lahvi.
Má intenzivní rubínově červenou barvu, výrazné aroma zralého černého ovoce, středomořských květin a koření s nádechem lékořice.
V chuti je jemné, sametové a minerální, je elegantní, decentní, dráždivé a delikátní s dlouho trvající dochutí.
Peñin 91 b.
Barva vína: červené víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: Katalánsko
Vinařská oblast:Empordá
Vinařství:Espelt
Odrůda:Cariñena, Garnacha
Ročník: 2017
Teplota servírování: 15 -17 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 15%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: tmavé pečené maso, pečený králík s olivami a bylinkami, hovězí burger s karamelizovanou cibulí
Červené víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Duero, z odrůdy Tempranillo. Fermentace probíhá v malých tancích z nerezavějící oceli a v betonových tancích.
Zraje 27 měsíců v nových a rok starých francouzských dubových sudech, čímž víno dosáhne delikátní struktury, intenzity, elegance a perzistence.
Má tmavě třešňově červenou barvu s garnátovým odstínem, jasnou a čistou, intenzivní a kořenité aroma lékořice, zralého červeného ovoce, fenyklu a aromatických bylin s tóny zakouřenosti, vanilky, karamelu a kávy. V chuti je jemné a mohutné, ale ne opulentní, vyznačuje se sladkou tříslovinou. Dochuť je velmi dlouhá, sametová a svěží.