Bílé víno suché, z vinařské oblasti Ribeiro, z odrůd Treixadura, Godello, Albariño a Loureira z parcely Finca A Viñoa situované směrem k řece Avia.
Po sklizní probíhá první selekce hroznů ve vinici, po transportu do vinařství jsou hrozny umístěny do chladící místnosti s teplotou5 °C. Macerace probíhá po dobu 2,5 hodiny, pak jsou hrozny lisovány při nízké teplotě. Fermentace probíhá při kontrolované teplotě v tancích z nerezavějící oceli, víno je 7 měsíců v kontaktu s kvasinkami.
Má světle žlutou barvu se zeleným odstínem, intenzivní aroma jablek, hrušek, blum, broskví, liči, květin, čerstvě posekané trávy a minerálů. V chuti je krémové s tóny citrusového a peckovitého ovoce s nádechem fenyklu a minerálních tónů a slanosti.
Decanter 95 b.
Parker 90 b.
Peñin 93 b.
Gourmets 93 b.
Concours Mondial Bruxelles – Zlatá medaile
International Wine Challenge – Zlatá medaile
Barva vína: bílé víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: Galicie
Vinařská oblast: Ribeiro
Vinařství:Finca Viñoa
Odrůda: Treixadura, Godello, Albariño, Loureira
Ročník: 2022
Teplota servírování: 8-10 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu:13,5%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie:plody moře, ústřice, mušle, ryby, drůbež, zvěřina
Bílé víno víno suché, z vinařské oblasti Monterrei, z odrůdy Godello.
Sklizeň a selekce hroznů probíhá ručně ve vinici, po transportu do vinařství jsou hrozny umístěny do chladící místnosti s teplotou 5 °C. Následuje selekce hroznů a lisování.
Fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli po dobu 7 měsíců v kontaktu s kvasinkami. Dále je víno stabilizováno v tancích z nerezavějící oceli a následně lahvováno.
Má čistou a jasnou slámově žlutou barvu s kovovým okrajem, intenzivní aroma jablek, broskví a mirabelek s tóny kdoulí, fenyklu a čerstvě posekané trávy.
V chuti je krémové a hutné s příjemnou kyselinkou, s tóny hořko sladkých jablek a hrušek a dlouhým závěrem.
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Penedés, z odrůd Xarello, Macabeo, Malvasía de Sitges a Garnacha Blanca.
Ruční sklizeň, Macerace za studena, fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli při kontrolované teplotě 17 °C, následně je víno stalizováno 4 měsíce.
Má brilantní žlutou barvu, elegantní a komplexní aroma citrusů a exotického ovoce, bílých květin, mandlí a koření.
Chuť je svěží mohutná, výrazná a bohatá, dobře vyvážená a strukturovaná s tóny minerality.
Peñin 88 b.
Barva vína:bílé víno
Cukernatost:suché
Země: Španělsko
Region: Katalánsko
Vinařská oblast:Penedés
Vinařství:Jané Ventura
Odrůda:Xarel.lo, Macabeo, Malvasía de Sitges, Garnacha Blanca
Ročník: 2022
Teplota servírování:8-10 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu:12%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: aperitiv, plody moře, ryby, bílé maso
Bílé víno víno suché, z vinařské oblasti Bierzo, z odrůdy Godello z hlav vinné révy starých až 80 let, jedné z nejstarších vinic s odrůdou Godello v oblasti Bierzo.
Fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli po dobu 9 měsíců v kontaktu s kvasinkami.
Má zlatavě žlutou barvu, čistou a jasnou s dobrou viskozitou, komplexní, elegantní a výrazné aroma hrušek, ušlechtilých jablek, fenyklu a bylinek.
V chuti je intenzivní, olejnaté, s tóny ovoce a příjemnou nahořklostí v závěru, je komplexní a elegantní, což je dáno stářím vinic. Vyrábí se v limitovaném množství lahví.
Barva vína: bílé víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: Castilla y León
Vinařská oblast: Bierzo
Vinařství: Madai
Odrůda: Godello
Ročník: 2021
Teplota servírování: 8-10 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 13%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: bílé maso, ryby, grilovaná zelenina, ovčí sýry
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rueda, z odrůdy Verdejo.
Má slámově žlutou barvu, velmi svěží aroma tropického ovoce a květin. V chuti je delikátně osvěžující, s příjemnou jiskrností a dlouhým závěrem. Vhodné k rybám, mořským plodům a k bílému masu.