Bílé víno víno suché, z vinařské oblasti Rueda, z odrůdy Verdejo z hlav vinné révy více než od 80 let starých od malých pěstitelů z obce Rueda. Půda je zde jílovito vápenitá pokrytá velkými kameny, která poskytuje vína s velkou elegancí, finesou a noblesou.
Fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli při nízké teplotě a víno zůstává v kontaktu s kvasinkami po dobu 6 měsíců.
Má slámově žlutou barvu s ocelovými odlesky, čistou a jasnou, středně intenzivní aroma sena, usušené slámy, citrusového ovoce, čerstvého bílého ovoce, kopru, fenyklu, čerstvě posekané trávy a bobkového listu.
V chuti je suché, barevné, plné, vyvážené, měkké a živé, s osvěžující kyselinkou a dlouhotrvající elegantní dochutí.
Bílé víno sladké, vinařská oblast Campo de Borja, odrůda Moscatel 100%.
Zraje 3 měsíce ve francouzských dubových sudech. Barva je slámově žlutá se zelenými tóny, čistá a brilantní, aroma intenzivní a čisté typické pro Muškát, na patře velmi vyvážené s příjemnou sladkostí. Vhodné k dezertům.
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rías Baixas, z odrůd Albariño, Loureiro a Treixadura z vinic více než 40let starých z podoblasti O Rosal.
Každá odrůda maceruje zvlášť za studena při teplotě 10 °C. Fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli při kontrolované teplotě. Albariño a Loureiro 2 měsíce v kontaktu s kvasinkami. Následně je víno filtrováno a lahvováno a zůstává v lahvi minimálně 2 měsíce než se uvede na trh.
Má citronově žlutou barvu se zlatým odstínem, intenzivní a komplexní aroma květin, ananasu a manga.
V chuti je sametové a svěží, velmi dobře strukturované, vyvážené, s dobrou kyselinkou, citrusovým ovocem a tóny květin.
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Ribeiro, z odrůdy Treixadura z vybraných hroznů z vinic až 30 let starých.
Lehká macerace probíhá v chladu ještě před lisováním. Fermentace pak při nízké teplotě, stabilizace v tancích z nerezavějící oceli po dobu několika měsíců než se nalahvuje.
Má světle žlutou barvu, aroma ananasu a kaki. V chuti je svěží a strukturované, příjemné s tóny tropického a citrusového ovoce.
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rueda, vyrobené z odrůdy Verdejo z vybraných vinohradů. Fermentace probíhá po dobu 4 měsíců v kontaktu s kvasinkami.
Má světle žlutou barvu se zelenými odlesky, intenzivní aroma tropického ovoce, melounu, maracuje, zelených jablek s tóny květin, jasmínu a černého bezu. V chuti je široké, svěží a elegantní, s vyváženou kyselinkou a dlouhou dochutí.
Barva vína: bílé víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: Castilla y León
Vinařská oblast: Rueda
Vinařství: Bodegas El Ilusionista
Odrůdy: Verdejo
Ročník: 2023
Teplota servírování: 8-10 °C
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 13%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: ryby, plody moře, sushi, bílé maso, sýry
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rioja, z odrůdy Viura, z vinic 65 let starých situovaných v nadmořské výšce 570 m a certifikovanými jako „viñedos singular“.
Macerace probíhá na slupkách po dobu 6 hodin, fermentace částečně v betonových tancích a částečně v dubových sudech o obsahu 225 l po dobu 4 měsíců v kontaktu s kvasinkami. Dále víno zraje 10 měsíců v betonových tancích a 10 měsíců ve francouzských dubových sudech.
Má slámově žlutou barvu se zlatými odlesky, aroma bílého ovoce, zakouřenosti a bylin.
V chuti je výrazné, široké a komplexní s vyváženou kyselinkou a dlouhým závěrem.
Parker 93 b.
Peñin 91 b.
Suckling 90 b.
Barva vína: bílé víno
Cukernatost: suché
Země: Španělsko
Region: La Rioja
Vinařská oblast: Rioja Alta
Vinařství: Hermanos Hernaiz Viñedos y Bodegas
Odrůda:Viura
Ročník: 2018
Teplota servírování: 9-12 °C
Objem: 0,75
Obsah alkoholu: 13,5%
Počet lahví v kartonu: 6
Gastronomie: grilované ryby, pečené ryby, bílé maso