Červené víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Duero, z odrůdy Tinto Fino.
Fermentace probíhá při tepolotě 23 – 28 °C po dobu 9 dní, macerace dalších 10 dní. Zraje 15 měsíců ve dvou různých typech dubových sudů a 12 měsíců v lahvi.
Má jasnou tmavě červenou barvu s fialovým nádechem, aroma je ovocité s tóny koření, kmínu, hřebíčku a muškátového oříšku.
V chuti je masité, svěží, velmi dobře strukturované, s dlouhým závěrem. Jedná se o víno vyšší kvality než klasická Crianza.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Duero, z odrůdy Tinto Fino. Vyrábí se pouze ve výjimečných ročnících v limitované produkci z hlav vinné révy více než 70 let starých.
Zraje 48 měsíců v šesti různých typech dubových sudů a 40 měsíců v lahvi.
Má fialově červenou barvu, aroma fíků, karamelu, kůže a zakouřenosti. V chuti je živá tříslovina, je velmi dobře strukturované, komplexní, delikátní s dlouhým závěrem.
Červené víno víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Duero, z odrůdy Tempranillo z vinic starých více než 35 let vysázených v nadmořské výšce 840 m v jílovito-vápenité půdě.
Zraje 18 měsíců v amerických a francouzských dubových sudech a následně 6 měsíců v lahvi.
Má intenzivní třešňově červenou barvu s fialovým okrajem, výrazné aroma lesního ovoce, vanilky, kávy, karamelu a čínského inkoustu.
V chuti je široké se šťavnatou tříslovinou a dlouhou dochutí.
Červené víno víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Duero, z odrůdy Tempranillo z vinic starých více než 50 let vysázených v nadmořské výšce 840 m v jílovito-vápenité půdě.
Zraje 24 měsíců v amerických a francouzských dubových sudech a následně 20 měsíců v lahvi.
Má rubínově červenou barvu s cihlovým okrajem, výrazné a komplexní aroma černého zralého ovoce, sušených švestek, černého pepře, s tóny koření, minerálů a lanýžů.
V chuti je široké, elegantní, strukturované, velmi koncentrované s vyváženou tříslovinou a noblesou.